ДОБАВИ БЕЗПЛАТНО ПРОЕКТ
 
Начало Проекти Колекции
Търсене Модификатор Интериорни проекти ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД
Разширено търсене
Квадратура:
от: до: кв.м.
Брой етажите на проекта:
Едноетажни къщи
Двуетажни къщи
Триетажни къщи
Многоетажни къщи
Брой спални:
1 2 3 4 5+
Брой бани:
1 2 3 4 5+
Брой паркоместа в гараж:
1 2 3 4 5+
Вид на конструкцията:
Проект на дървена къща
Проект на монолитна къща
Проект на сглобяема къща
Проект на стоманена къща
Ключови думи:

ПОРТАЛЪТ PLANS.BG

PLANS.BG е портал за архитекти, инженери, строителни фирми и крайни потребители. Тук ще можете да намерите най - подходящият проект за вашият дом. PLANS.BG цели да събере в своите каталози най - добрите проекти на български и чуждестранни архитекти.  Така искаме да предложим на нашите потребители възможност да изберат проект, съобразен с българските закони и климатични условия,  отговарящ на нашите нужди и нашият мироглед. Всеки един от проектите търпи промяна и модификация спрямо нуждите на клиента. Ако имате собствени виждания или се двоумите как трябва да изглежда вашата къща, талантливият екип от специалисти на PLANS.BG, ще Ви предложи индивидуален проект, който да удовлетвори вашите нужди.

КАКВО Е  PLANS.BG

PLANS.BG е уникална по-рода си on-line платформа, в която всеки който се интересува от проектиране и строителство на къщи, вили и малки преместваеми обекти, може да намери необходимата за себе си информация. Тук е мястото за среща между бъдещи собственици, архитекти, проектанти и строители на къщи.

ИДЕЯТА на PLANS.BG

PLANS.BG e създаден с идеята на бъде инструмент в ръцете на всеки който иска да построи свой нов собствен дом. Концепцията на сайта се базира на това, крайният потребител да може да избере всичко в своя нов дом и това да му коства минимални средства, като за база на проектирането се използват типови готови концепции за вече изпълнени сгради.

КАК работи PLANS.BG

В този портал всеки проектант може да публикува свой готов проект за къща или малка сграда. Готовият проект трябва съдържа в себе си всички необходими графични и текстови елементи посочени в  НАРЕДБА № 4 за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти по отделните специалности. Всички права върху проектите остават собственост на АВТОРА им и PLANS.BG е само посредник между него и потенциалния купувач на проекта. Всички проекти са категоризирани по ДОСТА НА БРОЙ параметри, така че бъдещия собственик на къщата може най-лесно да намери плановете за своя мечтан дом на най-добрата пазарна цена.

ТЪРСЕНЕ на ПРОЕКТА за МОЯ ДОМ.

Търсенето в PLANS.BG  е лесно като детска игра . Използвайте менюто БЪРЗО ТЪРСЕНЕ където се намират основните параметри, по които можете да избирате къщите, а ако те не са достатъчно подробни, можете да преминете към режим РАЗШИРЕНО ТЪРСЕНЕ. В PLANS.BG има и 4 тематични каталога, където можете да разгледате проектите разделени по архитектурни стилове, брой на семействата, етажност и площ на къщите.

ПРЕДИМСТВАТА на PLANS.BG

Най-голямото предимство на портала е огромния избор от проекти, който имате пред себе си. Всеки проект е подробно описан и може да се разгледа за няколко минути. Обикновено при избирането на проектант на вашия нов дом се сблъсквате с проблема, че физически можете да се срещнете  едва с няколко архитекта  и понякога идеите на нито един от тях не Ви допадат. Тук идва момента в който PLANS.BG е най-добрия помощник с огромния си каталог от проекти . Вие нямате ограничение да промените всеки публикуван проект използвайки менюто МОДИФИКАТОР

Аз съм ПРОЕКТАНТ –КАК да стана ЧАСТ от PLANS.BG

За да станете част от екипа на PLANS.BG трябва да се регистрирате в сайта, като АВТОР и да добавите ВАШИТЕ ГОТОВИ ПРОЕКТИ от менюто ДОБАВИ НОВ ПРОЕКТ . След като добавите проект, Вие ставате част от нашия екип. При постъпване на запитване за закупуване или модификация на ваш проект екипът на PLANS.BG ще Ви уведоми в рамките на 3 работни дни за това.

МОДИФИКАЦИЯ на проектите в PLANS.BG

Всеки проект има своите достойнства, но всеки собственик има различни виждания за бъдещия си дом затова ВСИЧКИ публикувани проекти в PLANS.BG могат да бъдат модифицирани. Промените могат да бъдат от много малки / промяна на материалите за довършителните работи / до много големи / добавяне на помещения /. За обща  информация за вида и цените на промените използвайте МОДИФИКАТОР, ако знаете какво точно искате да промените на някой от проектите публикувани в PLANS.BG използвайте  бутона ПРОМЕНИ ТОЗИ ПРОЕКТ намиращ се горе  вдясно на страницата на съответния проект, като опишете промените които искате в формата за модификация. Екипът на PLANS.BG ще определи в кой вид модификация попадате и ще Ви даде най-ниската цена за това.

Харесвате ПРОЕКТ в PLANS.BG – споделете го в FACEBOOK.

Начало | За нас | Общи условия | Търсене | Реклама | Колекции | Параметри | Проекти | Модификатор | Полезно | Контакти
Преди да започна проектиране | Необходими документи | Какво съдържа проекта? | Как да поръчам? | Плащане | Нормативна база
© Всички права запазени